aboutus

Ningbo Brynick Enterprises Limited

Ningbo Brynick Enterprises Limited Ningbo Brynick Enterprises Limited Ningbo Brynick Enterprises Limited Ningbo Brynick Enterprises Limited
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Brynick
Αριθμός Υπαλλήλων: 400~420
Ετήσιες πωλήσεις: 25million-30million
Ιδρύθηκε Έτος: 2006
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

Το Ningbo Brynick Enterprises Limited, που καθιερώνεται το 2006, είναι καινοτόμος επιχείρηση που ενσωματώνει την παραγωγή και τις πωλήσεις του εξοπλισμού αποθηκών εμπορευμάτων. Μετά από δωδεκάα έτη εμπειρίας αγοράς και επαγγελματικής ανάπτυξης, είμαστε τώρα ένα σύγχρονο εργοστάσιο ειδικεμένος εξοπλισμό κατασκευής και στο διαφορετικό αποθήκευσης και ασφάλειας εξαγωγής. Στοχεύουμε πάντα να είμαστε world-level προμηθευτής στα βιομηχανικά προϊόντα και έχουμε χτίσει τις ισχυρές επιχειρησιακές σχέσεις με τα μεγάλα εργοστάσια και τις βιομηχανικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο, επομένως απολαμβάνοντας μια αξιοπρόσεκτη φήμη και εσωτερικά και στο εξωτερικό.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν ένα πλήθος βιομηχανικού εξοπλισμού που είναι χρήσιμα σε πολλές εταιρίες, που περιλαμβάνουν αλλά που δεν περιορίζονται στις υπεραγορές, τις αποθήκες εμπορευμάτων, τα εργοστάσια, τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, τα ερευνητικά εργαστήρια, τους μαγαζί λιανικής πώλησης, και τα γραφεία κ.λπ. Η πρώτη κατηγορία που στρεφόμαστε είναι για την αποθήκευση. Εάν είστε μια μεγάλη βιομηχανική εταιρία που ψάχνει τα εύρωστα ράφια/τα ράφια για την αποθήκευση του βαριού εξοπλισμού ή είστε ένα βιοχημικό εργαστήριο που έχει ανάγκη από κάρρο υπηρεσιών για τη μεταφορά Erlenmeyer των φιαλών, Brynick θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας με την ποικιλία της επιλογής και της προσαρμογής προϊόντων που προσφέρουμε. Η δεύτερη κύρια κατηγορία είναι για την ασφάλεια ή/και την προστασία. Τα προϊόντα όπως το δίπλωμα του εμπορευματοκιβωτίου καλωδίων μετέφεραν ασφαλώς τα λεπτά προϊόντα, ενώ το χώρισμα ασφάλειας πλέγματος προσφέρει την ασφαλείς αποθήκευση, την προστασία και τη διαφάνεια των προϊόντων εργοστασίων, ενώ το ντουλάπι γραφείων αποθήκευσης κυλίνδρων κρατά τις εύφλεκτες υλικές ή επικίνδυνες χημικές ουσίες ασφαλώς αποθηκευμένες. Εκτός από από τις κύριες κατηγορίες, επίσης αφοράμε τα εξαρτήματα ασφάλειας και αποθήκευσης, διαθέσιμα στο www.brynick.com.

Έχουμε πάνω από 50 προϊόντα με τις διαφορετικές προδιαγραφές διαθέσιμες και τα εξατομικεύσιμα εξαρτήματα 100+ που επιλέγουν από. Με 12 έτη εμπειρίας βιομηχανίας, τα προϊόντα μας συσκευάζονται για να είναι διαστημικά αποδοτικά και εύκολο να συγκεντρωθούν. Ανάλογα με την προδιαγραφή και τις απαιτήσεις των πελατών, μπορούμε να κατασκευάσουμε τα μέρη με τα διαφορετικά υλικά και τις διαστάσεις. Οι περισσότερες από τις οδηγίες για τις λεπτομέρειες συνελεύσεων και προϊόντων μπορούν να βρεθούν στο http://brynick.com/download/cat1.pdf.

-02-
Ιστορία

Το Φεβρουάριο του 2006, Brynick δημιουργήθηκε αρχικά από Qihua Zhang και Yijuan Mao in Ningbo, Κίνα με μόνο 2 υπαλλήλους.

Τον Απρίλιο του 2006, Brynick ξεκίνησε την πρώτη επιχείρηση με τον πελάτη στην Ταϊβάν, που στρέφεται στην αποθήκευση/που τοποθετεί σε ράφι στις υπεραγορές

Το Μάιο του 2008, Brynick έχει επεκτείνει την παραγωγή στα διαφορετικά προϊόντα 50+ που στοχεύει στις υπεραγορές και τα πολυκαταστήματα παγκόσμια, συμπεριλαμβανομένου βαρέων καθηκόντων να τοποθετήσει σε ράφι που προσαρμόζεται για τις διαφορετικές περιοχές (δηλ. αμερικανικό ύφος, ευρωπαϊκό ύφος, αυστραλιανό ύφος κ.λπ.) καθώς επίσης και τα ράφια επίδειξης και τα κάρρα αγορών που είναι διαθέσιμες σε όλες τα μεγέθη και τις μορφές.

Τον Αύγουστο του 2008, οργάνωση Brynick τυπικά ένα τμήμα ποιοτικού ελέγχου, που υποδεικνύει 2 μηχανικούς στην εξασφάλιση υψηλή - ποιότητα των κατασκευασμένων προϊόντων και κατά τη διάρκεια της γραμμής συνελεύσεων κατασκευής και πρίν στέλνει.

Το Σεπτέμβριο του 2008, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δημιουργείται, με το οριζόμενο προσωπικό που έρχεται σε επαφή με τις εταιρίες και τους μεμονωμένους πελάτες για να ανιχνευήσει λάθη τη συνέλευση προϊόντων και να παρέχει ανατροφοδοτήστε.

Τον Οκτώβριο του 2008, Brynick άρχισε αρχικά στην Αυστραλία.

Τον Ιούνιο του 2009, Brynick άρχισε μια συνεργασία με το βιομηχανικό ανεφοδιασμό Grainger, υπογράφοντας μια σύμβαση για την παροχή των μεγάλων ποσοτήτων των ραφιών για τις υπεραγορές (;)

Τον Ιούλιο του 2010, Brynick έχει συνολικά 12 εργαζομένους στο γραφείο, με 5 μηχανικούς Ε&Α που εργάζονται στην ανάπτυξη του προϊόντος νέας γενιάς για τη βιομηχανία ασφάλειας/αποθήκευσης.

Τον Ιούνιο του 2011, το γραφείο Brynick κινήθηκε προς την περιοχή υψηλής τεχνολογίας Ningbo, με το χώρο γραφείου διαθέσιμο για τους εργαζομένους 20+.

Το Δεκέμβριο του 2013, το εργοστάσιο Brynick περιέλαβε 20.000 χώρους παραγωγής τετρ.μέτρου, με περισσότερους από 400 εργαζομένους

Τον Ιανουάριο του 2014, Brynick επεκτάθηκε στη βιομηχανία ασφάλειας με 20 περισσότερα προϊόντα συμπεριλαμβανομένων των υφαμένων χωρισμάτων ασφάλειας πλέγματος καλωδίων, το χάλυβα που διπλώνει την πύλη κ.λπ.

Τον Αύγουστο του 2018, Brynick άνοιξε μια νέα αποθήκη εμπορευμάτων το φθινόπωρο του 2018 που διευκολύνει τη ναυτιλία για τους βορειοαμερικανικούς πελάτες.

-03-
Υπηρεσία

Η επιχείρησή μας εστιάζει στον εφοδιασμό και της εσωτερικής και υπερπόντιας αγοράς τις εξειδικευμένες ανάγκες τους. Στο παρελθόν, τα προϊόντα Brynick έχουν εξαχθεί σε πολλές χώρες πέρα από την Ασία, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ωκεανία, και την Αφρική. Οι προηγούμενοι πελάτες μας έχουν ικανοποιήσει με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Έχουμε με τις επιχειρήσεις όπως ο βιομηχανικός ανεφοδιασμός Grainger και έχουμε μια καλή φήμη με τον καθέναν με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί. Αλλά Brynick έχει προσπάθησε πάντα να είναι καλύτερο και πιό καινοτόμο. Προγραμματίζουμε να ανοίξουμε μια αποθήκη εμπορευμάτων το φθινόπωρο του 2018 για να διευκολύνουμε τη ναυτιλία για τους πελάτες στη Βόρεια Αμερική.

Η αποστολή του Brynick είναι να προσπαθήσει πάντα για υψηλότερος και καλύτερος, και να γίνει ο ηγέτης στην παροχή των βιομηχανικών προϊόντων. Χωρίς υποστήριξή σας, δεν μπορούμε να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη σχέση και τους συνέταιρους με την εμπιστοσύνη σας και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία μας. Σας καλωσορίστε και ευχαριστήστε για το ενδιαφέρον σας!

-04-
Η ομάδα μας

Προσφέρουμε την υπηρεσία cOem, η οποία απευθύνεται σε όλες τις προδιαγραφές που απαριθμούνται στο σε απευθείας σύνδεση κατάλογό μας. Τα διαφορετικά υλικά, το πάχος, τα πρότυπα, τα εξαρτήματα, οι ικανότητες και τα κ.λπ. που απαριθμούνται είναι αυτά που είναι κοινά προϊόντα που παράγονται από Brynick. Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας με μια διαφορετική διάσταση, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με ανά πάσα στιγμή και να περιγράψει το σχέδιό σας σε μας. Θα κοιτάξουμε για να επεκτείνουμε τη σειρά των πρότυπων αριθμών και να την προσθέσουμε στη συλλογή μας.

Προσφέρουμε επίσης την υπηρεσία ODM, η οποία απευθύνεται στα περισσότερα βιομηχανικά προϊόντα στον εξοπλισμό αποθήκευσης και ασφάλειας. Η υπηρεσία είναι παρόμοια με την υπηρεσία cOem μας, στην οποία οι πελάτες μπορούν να μας έρθουν σε επαφή με για το προϊόν τους, που δίνει μας τα δείγματα ή τα πρότυπα σχεδίου. Θα κοιτάξουμε για να το εφαρμόσουμε ως νέο σχέδιο και να βελτιωθούμε σε το με την ομάδα Ε&Α μας.

Τεχνική υποστήριξη

Οι περισσότερες από τις οδηγίες για τη συναρμολόγηση των μερών των προϊόντων μας και των περιγραφών για κάθε μέρος μπορούν να βρεθούν μαζί με τον κατάλογο προϊόντων στον ιστοχώρο μας. Εάν να έχοντας τις περαιτέρω ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με το τεχνικό τμήμα υπηρεσιών μας, και θα διευκρινίσουν στις οδηγίες της βιομηχανικής εφαρμογής.

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων

Έχουμε έναν ισχυρό μετά από το τμήμα πωλήσεων που αφιερώνεται στη βοήθεια των πελατών μας. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών έχει αφιερώσει τους εργαζομένους που φτάνουν στους πελάτες και τους αγοραστές και τους ρωτούν για τις απόψεις τους σχετικά με τα προϊόντα μας. Σκεπτόμαστε έπειτα σχετικά με ανατροφοδοτούμε των πελατών και της εργασίας μας προς τη βελτίωση των σχεδίων μας μέσω της συνεχούς καινοτομίας.

Μεταφορά/ναυτιλία

Στο παρελθόν, έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές διαφορετικές υπηρεσίες αποστολής όπως DHL, η Fedex, το UPS κ.λπ. Κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να χρησιμοποιήσουμε το Αμαζόνιο που στέλνει για να διευκολύνουμε το χρόνο και την αποδοτικότητα μεταφορών.

IV. Η ομάδα μας

(1). Έχουμε την ομάδα Ε&Α μας με 7 μηχανικούς, που εστιάζουν στην έρευνα της αγοράς και την έρευνα των διαφορετικών αναγκών σε κάθε παγκόσμια αγορά, και ενσωματώνουμε τα τρέχοντα σχέδια για να αρχίσουμε τα προγράμματα για τα προϊόντα νέας γενιάς. Αυτή η ομάδα συνεργάζεται στενά με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για να διακρίνει τις εκτελέσιμες αναπροσαρμογές στα τρέχοντα προϊόντα μας.

(2). Οι ιδέες που υποβάλλονται από την ομάδα Ε&Α πηγαίνουν έπειτα στο τμήμα σχεδίου προϊόντων μας. Αυτό το τμήμα διατηρεί την επικοινωνία με την ομάδα Ε&Α ανά πάσα στιγμή και τις ιδέες στροφής στα πρωτότυπα CAD και τα πραγματικά μέρη. Το νέο πρωτότυπο εξετάζεται έπειτα και οι μετρήσεις της αποδοτικότητας/του φορτίου συγκρίνονται με τα παρόμοια προϊόντα στην αγορά. Αυτό το τμήμα επίσης πρόθυμα παρέχει το ODM & την υπηρεσία cOem.

(3). Η γραμμή παραγωγής μας αποτελείται από 20000 τετρ.μέτρα του διαστήματος εργοστασίων με τους εργαζομένους 400+ που οργανώνεται στις γραμμές συνελεύσεων για τα διαφορετικά προϊόντα. Οι οδηγίες για κάθε βήμα της κατασκευής σχεδιάζονται προσεκτικά σε κάθε σταθμό εργασίας.

(4). Η ομάδα Ομάδων Διοίκησης παραγωγής/ποιοτικών υπηρεσιών έχει αυξηθεί από 2 μηχανικούς πιό έπειτα σε 10 διευθυντές στα προηγούμενα 10 έτη. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, το προϊόν εξετάζεται στα διαφορετικά στάδια για να σιγουρευτεί ότι οι προδιαγραφές των πελατών συναντιούνται και οι διαστάσεις έχουν ως σκοπό ακριβώς να εγκαταστήσουν τις αναμενόμενες διαστάσεις. Μετά από να κατασκευάσουν, τα προϊόντα εξετάζονται πάλι για το μέγιστο φορτίο για να εξασφαλίσουν ασφάλεια και ο πιθανός κίνδυνος ασφάλειας εξετάζεται για να εξασφαλίσει την ικανοποίηση των πελατών μας.

(5). Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών εξετάζει τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες των πελατών και τις βοηθά με τις τεχνικές δυσκολίες και τις οδηγίες εφαρμογής. Το Brynick έχει έναν ανεφοδιασμό των κοινών μερών προϊόντα των επιχειρήσεών μας εντούτοις, ο ανεφοδιασμός να πέσει χαμηλός κατά τη διάρκεια των εποχών της υψηλής ζήτησης. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με στην ευκολία σας! Το Brynick θα φτάσει επίσης στους πελάτες μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των κοινωνικών μέσων, που έχουν μια πολιτική απάντησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες.

(6). Προσφέρουμε τα εξατομικεύσιμα προϊόντα για όλους τους πελάτες. Μπορείτε είτε να επιλέξετε μια από τις προδιαγραφές που απαριθμούνται στον κατάλογό μας είτε να μας στείλετε ένα σχεδιάγραμμα των συγκεκριμένων διαστάσεων είτε των υλικών που θέλετε. Θα σχεδιάσουμε και θα αναπτυχθούμε βασισμένος στα δείγματα που μας στέλνετε και σας αφήνετε ικανοποιώ?.

-05-
Contact Us

Henry Zhang

Τηλ.: +86-574-87324016

Fax: +86-574-87324400

ε - ταχυδρομείο: το zhangqh@brynick.com

Whatsapp: +8613906610707

Skype: Zhang0909

 

Στοιχεία επικοινωνίας