products

Η βαρέων καθηκόντων ενωμένη στενά πίσω φρουρά ραφιών παλετών με τον τετραγωνικό σωλήνα πλαισίωσε 1125mm ευρύ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ningbo Κίνα
Μάρκα: Brynick
Πιστοποίηση: Meets or exceeds OSHA and ANSI specifications
Αριθμό μοντέλου: BN8050203
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Φύλλο Prastic που τυλίγεται και που συσκευάζεται επάνω στη forkliftable παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 5-30 ημέρες εξαρτώνται από την ποσότητα διαταγής
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, Western Union, T/T, MoneyGram, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 μονάδων ανά μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
στοιχεία: BasicPanel Πλάτος: 1125mm
Ύψος: 1000 χιλιοστά Χρώμα: Βιομηχανικό γκρι
φινίρισμα: σκόνη που ντύνεται Βάρος: 11,5 λίβρες

Περιγραφή προϊόντων

Η βαρέων καθηκόντων ενωμένη στενά επιτροπή πλέγματος με τον τετραγωνικό σωλήνα πλαισίωσε 1125mm ευρύ και 1000mm υψηλό

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Πλήρες ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων 2 ίντσα Χ 2 ίντσα

τετραγωνικό σύνολο πλαισίων σωλήνων 19 μετρητών που ενώνεται στενά με το πλέγμα

Πρόσθετα ισχυρά 11 μετρούν το υποστήριγμα απόκλισης που εγκαθιστούν την πλειοψηφία των ραφιών παλετών

περικοπή σχεδιαγράμματος του U 19 μετρητών για να εγκαταστήσει το τραχύ τέλος του πλέγματος για να αποφύγει τον αιχμηρό

M8 Χ το νάυλον μπουλόνι και το καρύδι κλειδαριών 60 συνδέουν την επιτροπή γιατί εκτεινόμενος το μέγεθος καλύψτε την απαίτησή σας

 

Περιγραφή

Το υποστηρίζοντας σύστημα ραφιών παλετών αντι-κατάρρευσης του Brynick είναι το ισχυρότερο στην αγορά και είναι ένα ανθεκτικό εμπόδιο ενάντια στα ατυχήματα που προκαλούνται από τα αγαθά που πέφτουν από ή λανθασμένα που χτυπιούνται από τα ράφια παλετών. Ανταποκρίνεται ή υπερβαίνει OSHA και Ansi στις προδιαγραφές που έχουν τις πολύ ακριβείς απαιτήσεις να επικυρώσουν την ασφάλεια των προϊόντων και των υπηρεσιών προκειμένου να προστατευθούν οι άνθρωποι από τους κινδύνους. Η υποστήριξη ραφιών παλετών αντι-κατάρρευσης χρησιμοποιείται για να προστατεύσει το προσωπικό στις αυτοματοποιημένες αποθήκες εμπορευμάτων και για να εξασφαλίσει τις διαβάσεις πεζών γερανών στους χώρους αποθήκευσης υψηλός-κόλπων για την αναρμόδια πρόσβαση. Το σύστημα καθίσταται από το πλήρως ενωμένο στενά πλέγμα 11 το μετρητή ή το καλώδιο 3mm ενωμένο στενά σε 2 ίντσα Χ το πλέγμα 2 ίντσας ή 50mm X 50mm πλέγμα, και ολόκληρο το πλέγμα που ενώνεται στενά επάνω στα πλαίσια 19 εκατ. Χ 19 εκατ. Χ 1mm σωλήνων χάλυβα, τα οποία απορροφούν τις επιδράσεις. Οι επιτροπές είναι διαθέσιμες σε οκτώ μεγέθη με τα διαφορετικά επίπεδα προστασίας. Οι υποστηρίζοντας επιτροπές ραφιών παλετών είναι εύκολο να τοποθετηθούν τη χρησιμοποίηση 11 μας μετρούν τα πρόσθετα ισχυρά υποστηρίγματα απόκλισης σε 3mm πυκνά που εγκαθιστούν την πλειοψηφία των ραφιών παλετών, το μέγεθος ποικίλλει από 50mm, 100mm, 150mm, 200mm, 250mm, 300mm. Εύκολες να εγκαταστήσουν, οι προ-τρυπημένες με τρυπάνι επιτροπές πλέγματος αμπαρώνονται απλά μαζί από M8 Χ 60mm και εξασφαλίζονται στους ορθοστάτες χρησιμοποιώντας μια σειρά των καθολικών υποστηριγμάτων απόκλισης. Για να επιτύχουν τις βέλτιστες κατάλληλες επιτροπές και οριζόντια και κάθετα, μπορούν να κοπούν στο μέγεθος και να τελειώσουν με ένα σχεδιάγραμμα του u για να εσωκλείσουν τα εκτεθειμένα καλώδια. Εάν πρέπει το σύστημα αντι-κατάρρευσης RG για να εγκατασταθεί επάνω από το βασανισμό, διάφορος - οι μεγέθους επιτροπές πλέγματος επέκτασης μπορούν να αμπαρωθούν για να δημιουργήσουν το πρόσθετο ύψος.

 

 

Βελτιώστε το βασανισμό αποθηκών εμπορευμάτων σας

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το υποστηρίζοντας σύστημα ραφιών παλετών αντι-κατάρρευσης στο αποθηκεύοντας σύστημά σας. Η επιτροπή πλέγματος τοποθετείται χρησιμοποιώντας τα υποστηρίγματα που εγκαθιστούν την πλειοψηφία των ραφιών παλετών. Τα εξαρτήματα συμπεριλαμβανομένου του καθορισμού και των συνδέσμων ολοκληρώνουν το σύστημα. Η σειρά των εξαρτημάτων περιλαμβάνει επίσης τα τμήματα περικοπών της ρύθμισης των επιτροπών σε ισχύ όπου οι τυποποιημένες μετρήσεις δεν είναι απολύτως τέλειες με ένα σχεδιάγραμμα 19 του U μετρητής 7/8 ίντσα Χ 7/8 ίντσα που καλύπτει στο τμήμα περικοπών για να αποφύγουν το αιχμηρό σημείο που θέτουν σε λειτουργία τη συνέλευση περιοχών πολύ ευκολότερο.

 

Εφαρμογή

Για να δημιουργήσει ένα φυσικό εμπόδιο συνδεθείτε με το πίσω μέρος ή την πλευρά του ραφιού παλετών για να αποτρέψετε τα προϊόντα από τη μείωση.

 

Επιτροπές πλέγματος

Η επιτροπή πλέγματος είναι η βάση του υποστηρίζοντας συστήματος ραφιών παλετών αντι-κατάρρευσης. Οι επιτροπές έχουν μια πολύ ανθεκτική κατασκευή με ένα ενωμένα στενά πλαίσιο και ένα πλέγμα. Υπάρχουν οκτώ διαφορετικά μεγέθη πλέγματος διαθέσιμα προκειμένου να ταιριαχτούν οι διαφορετικοί τύποι αγαθών στο απόθεμά σας. Το σύστημα αντι-κατάρρευσης Brynick μπορεί να συνδυαστεί με πολλά μεγέθη του ραφιού παλετών. Επιλέξτε μεταξύ των επιτροπών από 700 έως 1500 χιλ. ευρύ, με ένα ύψος είτε 1100 είτε 2200 χιλ. Το τυποποιημένο γκρίζο χρώμα είναι ουδέτερο και το καθιστά εύκολο να δει μέσω του πλέγματος, και επίσης οι επιτροπές πλέγματος μπορούν να παρασχεθούν στο χρώμα στην επιλογή σας ή να γαλβανιστούν.

 

 

Προδιαγραφή

Συστατικά Επιτροπή πλέγματος
Για τη χρήση με Υποστηρίγματα, σχεδιάγραμμα του U και υλικό
Πλαίσιο Τετραγωνικός σωλήνας
Πλάτος 1125χιλ.
Ύψος 1000 χιλ.
Συνέλευση Συγκεντρωμένος
Εμπορικό σήμα Brynick
Πρότυπα Συναντά ή υπερβαίνει OSHA και το Ansi
Τελειώστε Σκόνη που ντύνεται
Χρώμα Γκρίζος
Περιλάβετε 1 επιτροπή και 2 καρύδια ασφάλειας
Κατασκευή 11Gauge χαλύβδινο σύρμα
Συνδέστε Από τις τρύπες Predrilled
Υλικό Ενωμένο στενά πλέγμα χάλυβα
Βάρος 11,5 λίβρες

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : 8613906610707