products

Πίσω φρουρά 2 ίντσα Χ 2 ίντσα 1125mm ραφιών παλετών πλέγματος χάλυβα αποθηκών εμπορευμάτων ευρέως 700mm υψηλά

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ningbo Κίνα
Μάρκα: Brynick
Πιστοποίηση: Meets or exceeds OSHA and ANSI specifications
Αριθμό μοντέλου: BN8050204
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συρρικνωθείτε τυλιγμένος και συσκευασμένος προστατευμένη από στην το πλαίσιο βάση μετάλλων με το for
Χρόνος παράδοσης: 5-30 ημέρες εξαρτώνται από την ποσότητα διαταγής
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, Western Union, T/T, MoneyGram, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 τεμάχια ανά μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: ενωμένο στενά πλέγμα χάλυβα Για τη χρήση με: Υποστήριγμα και σχεδιάγραμμα του U
Ύψος: 700mm Βάρος: 8,5 λίβρες
Χρώμα: γκρί καρέ: Τετραγωνικός σωλήνας

Περιγραφή προϊόντων

Αποθήκη εμπορευμάτων που βελτιώνει την επιτροπή πλέγματος δυνατότητας 2 ίντσα Χ 2 ίντσα 1125mm ευρέως και 700mm υψηλά

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1, πλήρες ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων 2 ίντσα Χ 2 ίντσα

2, τετραγωνικό σύνολο πλαισίων σωλήνων 19 μετρητών που ενώνεται στενά με το πλέγμα

3, 19 μετρούν την περικοπή σχεδιαγράμματος του U για να εγκαταστήσουν το τραχύ τέλος του πλέγματος για να αποφύγουν τον αιχμηρό

4, πρόσθετα ισχυρά 11 μετρούν το υποστήριγμα απόκλισης που εγκαθιστούν την πλειοψηφία των ραφιών παλετών

5, M8 Χ νάυλον μπουλόνι κλειδαριών 60 και το καρύδι συνδέουν την επιτροπή γιατί εκτεινόμενος το μέγεθος καλύψτε την απαίτησή σας.

 

Περιγραφή

Όλος ανταποκρίνεται ή υπερβαίνει OSHA και Ansi στις προδιαγραφές που έχουν τις πολύ ακριβείς απαιτήσεις να επικυρώσουν την ασφάλεια των προϊόντων και των υπηρεσιών προκειμένου να προστατευθούν οι άνθρωποι από τους κινδύνους. Η υποστήριξη ραφιών παλετών αντι-κατάρρευσης χρησιμοποιείται για να προστατεύσει το προσωπικό στις αυτοματοποιημένες αποθήκες εμπορευμάτων και για να εξασφαλίσει τις διαβάσεις πεζών γερανών στους χώρους αποθήκευσης υψηλός-κόλπων για την αναρμόδια πρόσβαση. Το υποστηρίζοντας σύστημα ραφιών παλετών αντι-κατάρρευσης του Brynick είναι το ισχυρότερο στην αγορά και είναι ένα ανθεκτικό εμπόδιο ενάντια στα ατυχήματα που προκαλούνται από τα αγαθά που πέφτουν από ή λανθασμένα που χτυπιούνται από τα ράφια παλετών. Το σύστημα καθίσταται από το πλήρως ενωμένο στενά πλέγμα 11 το μετρητή ή το καλώδιο 3mm ενωμένο στενά σε 2 ίντσα Χ το πλέγμα 2 ίντσας ή 50mm X 50mm πλέγμα, και ολόκληρο το πλέγμα που ενώνεται στενά επάνω στα πλαίσια 19 εκατ. Χ 19 εκατ. Χ 1mm σωλήνων χάλυβα, τα οποία απορροφούν τις επιδράσεις. Οι επιτροπές είναι διαθέσιμες σε οκτώ μεγέθη με τα διαφορετικά επίπεδα προστασίας. Οι υποστηρίζοντας επιτροπές ραφιών παλετών είναι εύκολο να τοποθετηθούν τη χρησιμοποίηση 11 μας μετρούν τα πρόσθετα ισχυρά υποστηρίγματα απόκλισης σε 3mm πυκνά που εγκαθιστούν την πλειοψηφία των ραφιών παλετών, το μέγεθος ποικίλλει από 50mm, 100mm, 150mm, 200mm, 250mm, 300mm. Εύκολες να εγκαταστήσουν, οι προ-τρυπημένες με τρυπάνι επιτροπές πλέγματος αμπαρώνονται απλά μαζί από M8 Χ 60mm και εξασφαλίζονται στους ορθοστάτες χρησιμοποιώντας μια σειρά των καθολικών υποστηριγμάτων απόκλισης. Για να επιτύχουν τις βέλτιστες κατάλληλες επιτροπές και οριζόντια και κάθετα, μπορούν να κοπούν στο μέγεθος και να τελειώσουν με ένα σχεδιάγραμμα του u για να εσωκλείσουν τα εκτεθειμένα καλώδια. Εάν πρέπει το σύστημα αντι-κατάρρευσης RG για να εγκατασταθεί επάνω από το βασανισμό, διάφορος - οι μεγέθους επιτροπές πλέγματος επέκτασης μπορούν να αμπαρωθούν για να δημιουργήσουν το πρόσθετο ύψος.

 

 

Επιτροπές πλέγματος

Η επιτροπή πλέγματος είναι η βάση του υποστηρίζοντας συστήματος ραφιών παλετών αντι-κατάρρευσης. Οι επιτροπές έχουν μια πολύ ανθεκτική κατασκευή με ένα ενωμένα στενά πλαίσιο και ένα πλέγμα. Υπάρχουν οκτώ διαφορετικά μεγέθη πλέγματος διαθέσιμα προκειμένου να ταιριαχτούν οι διαφορετικοί τύποι αγαθών στο απόθεμά σας. Το σύστημα αντι-κατάρρευσης Brynick μπορεί να συνδυαστεί με πολλά μεγέθη του ραφιού παλετών. Επιλέξτε μεταξύ των επιτροπών από 700 έως 1500 χιλ. ευρύ, με ένα ύψος είτε 1100 είτε 2200 χιλ. Το τυποποιημένο γκρίζο χρώμα είναι ουδέτερο και το καθιστά εύκολο να δει μέσω του πλέγματος, και επίσης οι επιτροπές πλέγματος μπορούν να παρασχεθούν στο χρώμα στην επιλογή σας ή να γαλβανιστούν.

 

Εφαρμογή

1, βελτιώνει το βασανισμό αποθηκών εμπορευμάτων σας

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το υποστηρίζοντας σύστημα ραφιών παλετών αντι-κατάρρευσης στο αποθηκεύοντας σύστημά σας. Η επιτροπή πλέγματος τοποθετείται χρησιμοποιώντας τα υποστηρίγματα που εγκαθιστούν την πλειοψηφία των ραφιών παλετών. Τα εξαρτήματα συμπεριλαμβανομένου του καθορισμού και των συνδέσμων ολοκληρώνουν το σύστημα. Η σειρά των εξαρτημάτων περιλαμβάνει επίσης τα τμήματα περικοπών της ρύθμισης των επιτροπών σε ισχύ όπου οι τυποποιημένες μετρήσεις δεν είναι απολύτως τέλειες με ένα σχεδιάγραμμα 19 του U μετρητής 7/8 ίντσα Χ 7/8 ίντσα που καλύπτει στο τμήμα περικοπών για να αποφύγουν το αιχμηρό σημείο που θέτουν σε λειτουργία τη συνέλευση περιοχών πολύ ευκολότερο.

2, για να δημιουργήσουν ένα φυσικό εμπόδιο συνδέονται με το πίσω μέρος ή την πλευρά του ραφιού παλετών για να αποτρέψουν τα προϊόντα από τη μείωση.

 

 

Προδιαγραφή

Συστατικά Επιτροπή πλέγματος
Για τη χρήση με Υποστηρίγματα, σχεδιάγραμμα του U και υλικό
Πλαίσιο Τετραγωνικός σωλήνας
Πλάτος 1125χιλ.
Ύψος 700χιλ.
Συνέλευση Συγκεντρωμένος
Εμπορικό σήμα Brynick
Πρότυπα Συναντά ή υπερβαίνει OSHA και το Ansi
Τελειώστε Σκόνη που ντύνεται
Χρώμα Γκρίζος
Περιλάβετε 1 επιτροπή και 2 καρύδια ασφάλειας
Κατασκευή 11Gauge χαλύβδινο σύρμα
Συνδέστε Από τις τρύπες Predrilled
Υλικό Ενωμένο στενά πλέγμα χάλυβα
Βάρος 8,5 λίβρες

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : 8613906610707