products

Ο προαιρετικός χάλυβας ένωσε στενά πίσω τις επιτροπές πλέγματος καλωδίων, αντιδιαβρωτικό επιτροπών πλέγματος ασφάλειας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ningbo Κίνα
Μάρκα: Brynick
Πιστοποίηση: Meets or exceeds OSHA and ANSI
Αριθμό μοντέλου: BN8030201
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Οριζόντια συσκευασμένος στη μορφή ραφιών παλετών με stripper και το forkliftable πόδι
Χρόνος παράδοσης: 5-25 ημέρες εξαρτώνται από την ποσότητα διαταγής
Όροι πληρωμής: D/P, Western Union, T/T, D/A, MoneyGram, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 σύνολα ανά 30 ημέρες
Λεπτομερής ενημέρωση
Εξάρτημα: Πίσω επιτροπή πλέγματος Optiona Χρήση με: Ράφια Paleet
Γενικό μήκος: 8 πόδια Γενικό ύψος: 4 πόδια
Υλικό: Ενωμένο στενά καλώδιο καλώδιο: 8 μετρητής

Περιγραφή προϊόντων

Προαιρετική επιτροπή πλέγματος καλωδίων χάλυβα πίσω 96 ίντσα μακριά και 48 ίντσα - υψηλή

 

Συστατικό

Πίσω επιτροπή πλέγματος επιλογών

Οι επιτροπές περιφράξεων ασφάλειας ραφιών παλετών αποτελούνται από 1 ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων» Χ 3» Χ 8 μετρητής. Οι επιτροπές είναι είτε 8 " είτε 10 " είτε 12 " μήκος από 4 " ψηλά. Οι επιτροπές μπορούν να τοποθετηθούν άμεσα στο ράφι από μόνο - τρυπώντας τη βίδα.

 

Δευτερεύουσες επιτροπές

Οι επιτροπές περιφράξεων ασφάλειας ραφιών παλετών αποτελούνται από 1 ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων» Χ 3» Χ 8 μετρητής. Οι επιτροπές είναι είτε 3 " είτε 3,5 " είτε 4 " - 0» βάθος από 10 " ψηλά. Οι επιτροπές μπορούν να τοποθετηθούν άμεσα στο ράφι από μόνο - τρυπώντας τη βίδα.

 

Πόρτες

Οι πόρτες περιφράξεων ασφάλειας ραφιών παλετών αποτελούνται από τα ίδια υλικά με τη συρόμενη πόρτα χωρισμάτων καλωδίων Brynick. Οι πόρτες εσωκλείουν δύο τετράτροχες φορτηγό/κρεμάστρες ρουλεμάν κυλίνδρων σε μια γαλβανισμένη διαδρομή κιβωτίων χάλυβα και έναν οδηγό καναλιών χάλυβα κατώτατο.

 

Περιγραφή

Τα συνημμένα ραφιών ασφάλειας παλετών Brynick επιτρέπουν ορατό και που αερίζουν για να χωρίσουν δωμάτιο, 2 δευτερεύουσες επιτροπές, 2 δις-χωρίζοντας πόρτες, το καροτσάκι, τη διαδρομή πορτών και τους χαμηλότερους οδηγούς πορτών, λύση συνήθειας για την εξασφάλιση των μονάδων βασανισμού σας χωρίς περιορισμό της δυνατότητας πρόσβασης. Οι συρόμενες πόρτες μπορούν να είναι ο δημοφιλέστερος τύπος πόρτας περιφράξεων ραφιών παλετών. Οι συρόμενες πόρτες χρησιμοποιούν το ελάχιστο διάστημα διαδρόμων και είναι ιδανικές για τις περιοχές με τη μικρότερη εκκαθάριση διαδρόμων. Το σύστημα τοποθετείται σε μια γαλβανισμένη τοπ διαδρομή χάλυβα με τα βαρέων καθηκόντων γαλβανισμένα καροτσάκια. Τα συνημμένα ραφιών μας χτίζονται ισχυρός για τις σοβαρές βιομηχανικές εφαρμογές. Το πλήρως-ανασταλμένο το σχέδιο επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση κατά χρησιμοποίηση forklifts, τους γρύλους παλετών και άλλα στο εργοστάσιο οχήματα. Οι γλιστρώντας πύλες είναι πλαισιωμένες στο δομικό χάλυβα καναλιών και ενισχυμένες με τη σωλήνωση και στις δύο πλευρές για την ανώτερη ακαμψία. Οι εξαρτήσεις περιφράξεων βασανισμού παλετών μας είναι ιδανικές για την προστασία του καταλόγου στο βασανισμό και την επιλογή των περιοχών. Τους χρησιμοποιήστε για να ελέγξετε την κυκλοφορία και να περιορίσετε την κυκλοφορία κατά μήκος των ευαίσθητων τρόπων αλεών. Τα τυποποιημένα εξαρτήματα περιλαμβάνουν το λουκέτο hasps. Οι πίσω επιτροπές είναι προαιρετικές. Όλες οι πύλες είναι σκόνη που ντύνεται σε έναν γκρίζο σκόνη-που ντύνεται τελειώνουν για τη μέγιστη διάρκεια. Όλος ο κόλπος ενός υπάρχοντος ραφιού παλετών μπορεί να μετατραπεί σε ασφαλή χώρο αποθήκευσης. Προκειμένου να μετατραπούν τα υπάρχοντα ράφια παλετών σε μια ασφαλή περίφραξη αποθήκευσης, οι πόρτες απαιτούνται για το μέτωπο, και την επιτροπή ασφάλειας στις πλευρές. Όλος ο κόλπος ενός υπάρχοντος ραφιού παλετών μπορεί να μετατραπεί σε ασφαλή χώρο αποθήκευσης.

 

Εφαρμογή

Κρατά τον κατάλογο ασφαλή και ασφαλή

Τα ράφια παλετών υπάρχουσας δυνατότητας μπορούν να εσωκλειστούν εντελώς με τις τυποποιημένες επιτροπές πλέγματος καλωδίων και οι πόρτες εξασφαλίζουν και ελέγχουν τα υψηλά πολύτιμα στοιχεία καταλόγων στη μαζική αποθήκευση ή στα υπάρχοντα ράφια παλετών

 

Ελέγξτε το απόθεμα

Η υψηλή ορατή και αερισμένη ενωμένη στενά δομή πλέγματος επιτρέπει εύκολα στο απόθεμα ελέγχου χωρίς ανοικτό τις πόρτες. Η πρόσβαση και η βοήθεια ελέγχου αποτρέπουν την κλοπή των μεγάλης αξίας στοιχείων καταλόγων σας.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

- 8 ο χάλυβας μετρητών ένωσε στενά σε 1 πλέγμα» Χ 3», που ενώθηκε στενά ασφαλώς στη διαμόρφωση.
- Κάθετα πλαίσια για να είναι 1 1/4» Χ 5/8» ελασματοποιημένο εν ψυχρώ “Γ” κανάλια χάλυβα με τρύπες 1/4 τις” μπουλονιών.
- Οριζόντια πλαίσια για να είναι 1» Χ 1/2» ελασματοποιημένα εν ψυχρώ κανάλια χάλυβα.

- Η δευτερεύουσα επιτροπή και η πίσω επιτροπή μπορούν να συνδεθούν εύκολα επάνω στο πλαίσιο παλετών από μόνο – τρυπώντας τη βίδα
- Ο φραγμός κεντρικής ενίσχυσης για να είναι δύο cold-rolled κανάλια χάλυβα 1» Χ 3/8» κάρφωσε μέσω του πλέγματος καλωδίων σε 3 " 6» από το πάτωμα,

- 11 ο οδηγός πορτών πατωμάτων μετρητών έχει την ενιαία και διπλή μορφή του U για να κρατήσει την πόρτα στη διαδρομή.
- Πλαίσια πορτών για να είναι 1 1/4» Χ 1/2» ελασματοποιημένο εν ψυχρώ κανάλι χάλυβα.
- Συρόμενες πόρτες να εσωκλείσει δύο τετράτροχες φορτηγό/κρεμάστρες ρουλεμάν κυλίνδρων σε μια γαλβανισμένη διαδρομή κιβωτίων χάλυβα και έναν οδηγό καναλιών χάλυβα κατώτατο.
- Κλείσιμο hasps που τακτοποιείται για το λουκέτο, λουκέτο συμπεριλαμβανόμενο

- Τα πρότυπα ταξινόμησαν 4 ", 5 ", 6 " ευρέως, ταιριάζουν με το μήκος ακτίνων σας στο πλάτος, τυποποιημένες επιτροπές 10 " υψηλό επιθυμητό προσιτότητα ύψος ποδιών που δίνει στη δυνατότητά σας τη βέλτιστη ασφάλεια των προϊόντων και του καταλόγου σας που αποθηκεύονται στα υπάρχοντα ράφια παλετών.

- Τελειώστε για να είστε ντυμένο σκόνη βιομηχανικό γκρι

 

Προδιαγραφές

Βοηθητικό στοιχείο Προαιρετική πίσω επιτροπή πλέγματος
Για τη χρήση με Ράφια παλετών
Γενικό μήκος 8 πόδια
Γενικό ύψος 4 πόδια
Υλικό Ενωμένο στενά καλώδιο
Καλώδιο 8 μετρητής
Εμπορικό σήμα Brynick
Χρώμα Βιομηχανικό γκρι
Τελειώστε Σκόνη που ντύνεται
Πρότυπα Συναντά ή υπερβαίνει OSHA και το Ansi
Περιλαμβάνει Μόνος - τρυπώντας τις βίδες
Κατασκευή ραφιών παλετών Δάκρυ

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : 8613906610707