products

Η έξοχη ευρεία πτυσσόμενη αποθήκευση εμπορευματοκιβωτίων καλωδίων εγκλωβίζει 60» X44» X40» 3000 λίβρες ικανότητας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ningbo Κίνα
Μάρκα: Brynick
Πιστοποίηση: Meets or exceeds ANSI specifications
Αριθμό μοντέλου: BN6150108
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 12 μονάδες ανά συσκευασία παλετών με τη βαρέων καθηκόντων λουρίδα που τυλίγεται
Χρόνος παράδοσης: 5-25 ημέρες εξαρτώνται από την ποσότητα διαταγής
Όροι πληρωμής: D/A, Western Union, T/T, D/P, MoneyGram, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 κομμάτια ανά 30 ημέρες
Λεπτομερής ενημέρωση
Δικτύωμα: 2» Χ 2» Ικανότητας: 3000 λίβρες
Συνέλευση: Συγκεντρωμένος Υλικό: πλέγμα χαλύβδινων συρμάτων
φινίρισμα: Ψευδαργύρου επιμεταλλωμένα Χρώμα: Ασήμι

Περιγραφή προϊόντων

Έξοχο ευρύ πρόσθετο βαρέων καθηκόντων πτυσσόμενο εμπορευματοκιβώτιο 60» μακρύ Χ 44» ευρύ Χ 40» καλωδίων υψηλό με την ικανότητα 3000 λιβρών

 

Περιγραφή

Αυτά τα πτυσσόμενα εμπορευματοκιβώτια καλωδίων είναι σε θέση 10 υψηλά όταν καταρρέουν τα καλάθια ή 4 υψηλά όταν πλήρως φορτωμένος, τα οποία θα σώσουν το πολύτιμο διάστημα στην αποθήκη εμπορευμάτων. Έχουμε 8 τυποποιημένα μεγέθη, αλλά έχουμε τις ικανότητες της κατασκευής των καλαθιών συνήθειας για να ανταποκριθούμε στις προδιαγραφές του πελάτη μας. Τα προαιρετικά εξαρτήματα περιλαμβάνουν τις αφίσσες ετικετών, τις εξαρτήσεις τροχίσκων, τον κάθετο και οριζόντιο διαιρέτη για την εύκολη αποθήκευση, το αρθρωμένα καπάκι και το λουκέτο για την ασφάλεια, βαρέων καθηκόντων πόδια, φραγμοί δρομέων παλετών. Προσθέστε το αρθρωμένα καπάκι και το λουκέτο για την ασφάλεια. Κινητοποιήστε το εμπορευματοκιβώτιό σας με την προσθήκη μιας εξάρτησης τροχίσκων.

 

Εφαρμογή

Τα robotically ενωμένα στενά βιομηχανικά εμπορευματοκιβώτια καλωδίων μας παρέχουν τη δύναμη και τη διάρκεια που απαιτούνται σε οποιαδήποτε αποθήκευση αποθηκών εμπορευμάτων

Τα εμπορευματοκιβώτια καλωδίων συσσωρεύουν, διπλώνουν και στοιχεία καταστημάτων για να αυξήσουν την ασφάλεια διαστήματος πατωμάτων και εργασιακών χώρων

Προσφέρετε έναν οικονομικό και έναν αποτελεσματικό τρόπο να αποκτηθούν τα περισσότερα από το διάστημά σας αποθήκευσης και ανεφοδιασμού, συγχρόνως βελτιώνοντας όλα από την οργάνωση και τη ροή της δουλειάς στην ασφάλεια και την καθαρότητα δυνατότητας

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Βελτιωμένη πρόσβαση στον κατάλογο: Η μισή πτώση κάτω από τις πύλες που τοποθετούνται στην πλευρά του εμπορευματοκιβωτίου επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στον κατάλογο — χωρίς την πρόσθετη ανύψωση και εκ νέου ρύθμιση. Η κλειδαριά του Γκέιτς για να αποβάλουν σε ισχύ τους κινδύνους ασφάλειας και η θραύση προϊόντων προκαλούν από τις απρομελέτητες ενάρξεις των εμπορευματοκιβωτίων.

 

Διπλώνει κάτω για την εύκολες και οικονομικές αποθήκευση και τη μεταφορά

4-τρόπος forklift πρόσβαση

Τα εμπορευματοκιβώτια πλέγματος καλωδίων μας είναι έξοχα ισχυρά, πτυσσόμενα, και stackable

 

Μεταβλητότητα αποθήκευσης: Από τα πρότυπα που προσφέρουν ένα σφιχτό πλέγμα ½» Χ ½» για την αποθήκευση των μικρών μερών στις μονάδες με το εκτεταμένο μήκος για να προσαρμόσουν τα μακριά και βαριά εργαλεία, φέρνουμε τα εμπορευματοκιβώτια μαζικής αποθήκευσης για ουσιαστικά οποιαδήποτε εφαρμογή.

 

Όφελος

Ορατός: Εύκολα βρίσκοντας τι είναι μέσα και ακριβώς πόσα μέρη αφήνονται ή πόσα περισσότερη ανάγκη να γεμίσει από βλέπει - μέσω του σχεδίου πλέγματος. Μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει τις διαδικασίες σας χωρίς τις καθυστερήσεις και λόξιγκες. Κάθε εμπορευματοκιβώτιο χαρακτηρίζει επίσης τις μοναδικές πύλες πτώσης που παρέχουν σε σας την εύκολη πρόσβαση σε αυτό που είναι εσωτερικό όταν συσσωρεύονται τα εμπορευματοκιβώτια.

Φορητός: Κάθε εμπορευματοκιβώτιο καλωδίων μπορεί να κινηθεί εύκολα χρησιμοποιώντας forklift και παλετών το φορτηγό σας ή με τον προαιρετικό βαρέων καθηκόντων τροχίσκο για το εύκολο κύλισμα γύρω από τη δυνατότητά σας με το πλήρες φορτίο.

Stackable: Τα Stackable πτυσσόμενα εμπορευματοκιβώτια καλωδίων σας βοηθούν να εκμεταλλευτείτε υπολογίζουν το διάστημα που μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τι μπορείτε να αποθηκεύσετε, είστε ίσος με περισσότερο κέρδος με τον καιρό. Τα περισσότερα πτυσσόμενα καλάθια καλωδίων είναι stackable μέχρι 10 μονάδες όταν διακοπή και 3 ή 4 μονάδες όταν οργάνωση.

Διαστημικός αποδοτικός: Η πτυσσόμενη λειτουργία κάνει να συρρικνωθεί αυτά τα εμπορευματοκιβώτια στο συμπαγές μέγεθος για εύκολα για να το αποθηκεύσει ή να το κινήσει όταν όχι σε λειτουργία έως ότου απαιτούνται πάλι.

Ανθεκτικός: Αντίθετα από τα κουτιά από χαρτόνι και άλλα εμπορευματοκιβώτια αποθήκευσης που εξαντλούν με τον καιρό ή είναι ευαίσθητα στην υγρασία και τα επιβλαβή στοιχεία, robotically σημείο που ενώνεται στενά και που γίνεται από το καλώδιο βιομηχανικός-βαθμού με το τέρμα του επιστρώματος σκονών ή που γαλβανίζεται για την πρόσθετη διάρκεια.

 

Προδιαγραφή

Περιγραφή Εμπορευματοκιβώτιο
ΤΥΠΟΣ Βαρέων καθηκόντων
Εξωτερικό μήκος 60 ίντσα
Εξωτερικό πλάτος 44 ίντσα
Εξωτερικό ύψος 40 ίντσα
Εσωτερικό μήκος 58 ίντσα
Εσωτερικό πλάτος 42 ίντσα
Εσωτερικό ύψος 35 ίντσα
Καλώδιο 3 μετρητής
Υλικό Πλέγμα χαλύβδινων συρμάτων
Πλέγμα καλωδίων 2» Χ 2»
Ικανότητα 3000 λίβρες
Συνέλευση Συγκεντρωμένος
Εμπορικό σήμα Brynick
Πύλη Σε μια πλευρά
Stackable 4
Είσοδος δικράνων 4-τρόπος είσοδος
Χρήση θέσης Αποθήκη εμπορευμάτων εσωτερική
Χρώμα Ασήμι
Τελειώστε Σκόνη που ντύνεται
Βάρος 280 λίβρες

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : 8613906610707